Despre noi

Descoperă eleganța și natura fascinantă la Pensiunea Ellys Residence din Voroneț, Bucovina

În inima pitorească a regiunii Bucovina, unde verdele mătăsos al pădurilor se îmbină armonios cu măreția munților Carpați, se află o oază de liniște și confort numită Pensiunea Ellys Residence. Cu cele 18 locuri de cazare, împărțite în 7 camere duble și un microapartament, suntem gata să vă oferim o experiență de neuitat în mijlocul naturii.

Aşezarea pitorească Voroneţ se află într-o regiune montană situată pe Obcina Voroneţului, cu vârful Măgura înalt de 816 metri, la o altitudine cuprinsă între aproximativ 400 şi 500 de metri deasupra nivelului mării. Această localitate, care în trecut era cunoscută sub numele de sat Voroneţ, face acum parte din oraşul Gura Humorului şi s-a dezvoltat în jurul Mănăstirii Voroneţ. Drumul local care leagă cele două localităţi urmează cursul pârâului Voroneţ până la locul în care acesta se varsă în râul Moldova. 

La intrarea dinspre Gura Humorului, înainte de a trece podul peste râul Moldova, pe ultima stradă pe partea dreaptă a drumului Județean 177D, vei găsi una dintre cele mai frumoase locuri de cazare din zonă: Pensiunea Ellys Residence.

Înconjurat de măguri acoperite cu păduri de foioase şi răşinoase, oraşul Voroneţ beneficiază de un cadru natural deosebit de frumos. Climatul din zonă este plăcut şi reconfortant, făcând din Voroneţ un loc perfect pentru a te relaxa şi a te bucura de natură. De asemenea, zona Voroneţ marchează granița dintre pădurile de foioase și cele de conifere, reprezentând astfel o zonă distinctă și fascinantă din punct de vedere ecologic.

Confort și Eleganță în Armonie cu Natura

Camerele noastre duble și microapartamentul sunt amenajate cu rafinament și confort în minte. Mobilierul din lemn masiv adaugă o notă rustică, iar decorul cald vă va face să vă simțiți ca acasă. Fiecare cameră dispune de o baie privată, TV cu ecran plat și acces la internet Wi-Fi, astfel încât să vă puteți bucura de confortul modern în mijlocul naturii.

Obiective de vizitat În Bucovina